7. huhtikuuta 2014

Oulun Kiipeilykeskus

Sami järjesti meille reissun Ouluun. Reissusta muodostuikin melkoinen intensiivileiri, kun Oulun Kiipeilykeskuksessa käytiin kolmen päivänä peräkkäin paikallisen tähden, eli Kiipiäisen kanssa.

Ensimmäisenä päivänä liidikorttien suoritus ja oikeudet kiikuille. Pientä hakemista, että mitäköhän täällä ja boulderit päälle. Boulderit oli aika tiukkoja, tai siis ne mitä me testasimme. Kiipiäisen Facessa mainitsema 'Luikurikrimppi' tuli lähetettyä, mutta kuvan oranssia pahusta ei.

Eipä tuo tuosta pidemmälle tainnut minun osalta kuin kerran edetä.
Toinen päivä alkoi uuden kiipeilytopin ostolla. Mukaan otettu, boulderkuvassakin näkyvä ei nimittäin pahemmin peittänyt ja pysynyt päällä. Uusi Bläkkäri toi mukanaan siivet, joita tarvittiinkin uusien reittien lähetyksessä. Kaipa ne oli ne siivet, jotka vei 6B+ -liidillä ohi jatkon ja klippaaminen osoittautui mahdottomaksi, ei muuta kuin köyteen. On muuten hyvät jatkot Oulussa. Ohut dogbone, kevyesti aukeava portti, mutta muuten tukeva jatko, painava jopa.

Tässä mennään vielä helppoa alkua...
 Kolmantena päivänä oli varsinkin Samin lähetyspäivä. Hän nimittäin pamautti 6C+ -liidin tuosta noin vaan. Onnittelut!! Itse kakkostelin saman reitin yhtä tippumista vaille puhtaasti. Kiva reitti. Oma paras suoritus oli pitkä punainen 6B-liidi, jossa alussa oli melkoista venytystä. Just ja just riitti syliväli, jotta pääse edes ensimmäiselle jatkolle.

Antti the reittimestari oli pistänyt pikku jekun alkuun, onneksi vain alkuun. :)
Kivoja reittejä löytyi kyllä OKK:lta. Pari jäi vielä hampaankoloon, mutta kovin montaa ei jäänyt meidän greidivalikoimassa testaamatta. Aika paljon olivat paikalliset pistäneet korkeita jalannostoja isontamaan greidiä. Parissa olisi voinut lukea myös morpho, kun ei tällä varrella (173cm) meinannut yltää. Paikka oli valoisa ja mukava. Oli loungea ja koulutustilaa ja saunaa ja vaikka mitä. Kannattaa käydä tsekkaamassa!!

Kiitos kuvista Kiipiäiselle!!
Kun oli kolme matkassa tuli kuviakin otettua kivasti. Viimeisenä päivänä tajuttiin enemmän ottaa myös videota. Voi että kuinka opettavaista. Pitää kyllä useammin kuvata. Oma saldo viikonlopulta oli yhteensä 10 tuntia kiipeilyä ja liidejä 5B - 6B+ -välillä.

Se viikonlopusta, sitten edelliseen viikkoon, joka sisälsi kiipeilyn voimakestävyystreeniä, lentopalloa, biitsiä ja lepopäivän. Yhden voimakestävyystreenin aikana tuli testattua 6B+ ja sehän meni ylös, että humahti. Voi kuitenkin olla, että uutena reittinä sen greidi on jo laskenut, mutta sillä hetkellä se oli 6B+, eli 6C ei ole enää kuin plussan päässä. :)

Näillä uuteen viikkoon taas intoa puhkuen. /Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...